Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Viper Auto Start Felsökning

Vipers bil utgångsprodukter erbjuda en - knapp fjärr - start för fordon . De har en räckvidd på upp till 2.000 meter . De fjärrkontroller kan bäras på en nyckelring och har LED- bekräftelse lampor för att låta dig veta om din bil har faktiskt börja . De kan även innehålla timern startar och börjar när bilen uppnår en viss temperatur . Problem med Viper system auto start kan innefatta aktivering av tillbehör såsom defogger , problem med säkerhetsanordningar och felmeddelanden i form av ljusblixtar . Instruktioner
1

Släpp upp bromspedalen och stäng huven om Viper Fjärrstart inte kommer att fungera . De är säkerhetsfunktioner som åsidosätter fjärrstart . Räkna antalet parkeringsljus blinkar om fjärrstart inte fungerar . Fem blinkningar indikerar ett problem med bromsen tråden . Pumpa bromspedalen några gånger för att se om du kan åtgärda problemet . Sex blinkningar indikerar ett problem med huven switch . Öppna och stäng huven några gånger .
2

Följ rätt steg innan du lämnar den parkerade bilen för att avlägsna starta ett fordon med manuell växellåda om det kommer inte fjärr - start . Sätt växeln i neutralläge medan fordonet körs, tryck på bromspedalen och dra i nödbromsen . Ta sedan bort foten från bromspedalen .
3

Tryck på " F "-knappen fyra gånger om bakre defroster inte kommer vidare med fjärrstart . Tryck sedan på " Timer " -knappen . De parkeringsljus blinkar fyra gånger för att bekräfta demister aktivering .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63275.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.