Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur Override en Honda transponderkrets

Ofta en bilägare kommer att vilja kringgå en transponder i en bil av olika skäl, varav vissa har förlorat en dyr utbytbar transponder nyckel eller vill installera en avlägsen starter. Honda bilar har en typisk transponder relä som avger en signal till nyckeln, får passet kod från transpondern i nyckeln och sedan skickar en signal till bilens tändning att det är OK att starta. Förbi på egen hand kräver en god förtrogenhet med elektriska ledningar. Du kan göra jobbet enklare, men genom att erhålla en modell-specifik transponder bypass, som kan hittas på alla lokala Biltema. Saker du behöver
Bypass Tänger kit
Hot lim (tillval) katalog Velcro (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Köp en transponder bypass kit från din lokala Biltema. Det finns särskilda kit för både Hondas och universella sådana som passar alla bilar. Välj det som bäst passar din prisklass och passar dina behov. Det finns universella bypass kit för allmänt bruk och de är särskilt utformade för dem som vill installera en avlägsen starter.
2

Följ installationsanvisningarna matchar de färgkodade ledningarna till varje motsvarande i bilen. Addera 3

Testa din transponder kringgå genom att starta bilen med en vanlig nyckel för din bil. Om det inte fungerar, kontakta tillverkaren eller en bil låssmed, som kommer att kunna instruera dig bättre än generalagenten i ledningar en bypass kit.
Enkel Bypass
4 < p> Ta huvudet från din transponder nyckel genom att dra den försiktigt i motsatt riktning av nyckelns bladet. Du kan behöva en tång för att lossa huvudet av nyckeln bort från bladet. Var noga med att ta nyckeln där huvudet möter basen av nyckeln huvudet så att du inte kommer att krossa den transponder, vilket är en liten glasrör.
5

Montera nyckeln huvud med antingen kardborrband eller hot lim under rattstången så nära till tändningen som du kan få det utan att det är väl synlig från ovan.
6

Starta bilen med nyckeln som vanligt. Transpondern bör ge lämplig signal till transpondern i tändning och tillåta bilen att starta. Du kan nu få kopior för din nyckel från någon vanlig järnaffär.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63260.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.