Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man byter Starter på en Hyundai XG350

Byta starter på Hyundai XG350 är ungefär samma som någon annan bil. När du går att starta bilen och du hör en snabb klickande ljud, eller kanske ingenting alls händer, du troligtvis behöver byta startmotorn. Det är inte ett svårt projekt. Någon med någon erfarenhet av att arbeta på bilar kunde installera den nya starter i ungefär en och en halv timme. Detta kan spara dig en massa pengar på arbetskraftskostnader på en reparation garage. Saker du behöver
Wrench in
Automobile jack
stödbenet
stoppklossar
Hylsnyckelsats
Maskeringstejp
Marker
Visa fler instruktioner

1

Öppna motorrummet av Hyundai, och koppla bort den negativa ("-") batteri kabeln med en skiftnyckel. Placera stoppklossar bakom bakhjulen av Hyundai. Hissa upp bilen på förarsidan med hjälp av bil-uttaget. Placera en pallbock under bilen nära fästpunkten, och höja den till ramen.
2

krypa under bilen och leta reda på startmotorn nära transmissionen. Koppla bort hastighetsmätaren och flytta styrkablar med en skiftnyckel. Märk de elektriska ledningarna i motorns start med hjälp av markören och maskeringstejp. Koppla loss kablarna med hjälp av en skiftnyckel. Koppla bort kablaget från startmotorn.
3

Ta bort fästbultarna från starter med en hylsa och spärrskaft. Var försiktig när du tar bort den sista att startmotorn inte faller på dig. Dra i startsnöret bort från motorn. Placera en ny startmotor på motorn och dra åt bultarna med socket och ratchet. Anslut de elektriska ledningarna, och säkra dem med en skiftnyckel.
4

Jack upp bilen och ta bort stödbenet från under Hyundai. Sänk bilen till marken. Starta Hyundai att testa den nya startmotorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63307.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.