Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Min Honda CB250 startar inte

Det finns många anledningar till att din Honda CB250 motorcykeln inte startar. Problemet skulle kunna vara med en av bränsleledningarna eller det kan vara med batteriet. Hursomhelst, är det sista du vill göra spendera pengar för att få din cykel fast. Du behöver inte anlita en mekaniker för att lista ut vad problemet med din motorcykel är. Du kan ta en titt själv och få det igång med lite krångel. Saker du behöver
Batteri testare
Visa fler instruktioner
1

Titta på gastank sida av motorcykeln. De flesta motorcyklar kommer att ha en "on /off" switch för bränsleledningarna. Se till att din CB250 inte har bränsleledningarna avstängd.
2

Rulla cykeln fram och tillbaka. Lyssna efter någon gas rullande runt i bensintanken. Om du inte hör någon gas, tanka och försöker starta cykeln.
3

Justera CB250 choke. Den choken bör bredvid tändningslåset på din CB250. Ställ choken till läge "på" och starta cykeln. Du kanske har att spela med choken om cykeln har varit i kallt väder.
4

Ta bort sadeln och använda en batteritestare för att testa motorcykelns batteri. Anslut den positiva änden av testaren till den positiva änden av batteriet. Anslut den negativa änden av testaren till den negativa sidan av batteriet. Tryck på knappen "Test" på testare för en avläsning. Byt batteri om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63261.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.