Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Mina starter går inte att sätta min motor Over

Det är frustrerande när bilen inte startar. Det finns flera skäl till varför detta kan hända, men om du vrider om nyckeln och motorn inte ens vända, har du redan eliminerat en del av dessa orsaker: dåligt inställd motor, tom bensintank, etc. När startmotorn inte ens vända motorn, är problemet troligen i elsystemet eller startmotorn själv. Genom att följa en logisk serie av steg, kan du begränsa orsaken till dina startsvårigheter och identifiera en lösning. Saker du behöver
annan bil, extrabatteri eller jump-start enhetens
Startkablar
grundläggande handverktyg (skruvmejslar, skiftnycklar, etc.) om starter borttagning är nödvändig
Voltmeter

Visa mer instruktioner
1

Kontrollera om din strålkastare, radio eller andra elektriska apparater har kvar den. Om du hittar något av dessa villkor, är ett dött batteri sannolikt problemet. Testa batteriet med en voltmeter. Ett laddat batteri ska läsa minst 12,5 volt över terminalerna. Släck ljuset eller ta bort den elektriska avloppet innan du fortsätter till nästa steg.
2

Vrid nyckeln till läget ON och titta på lamporna instrumentbrädans instrument. Om lamporna inte tänds, är batteriet troligen döda eller tändningslåset är trasig. Öppna huven och fäst startkablar till både batteriet och annan bilbatteri eller akuta starthjälp enhet. Anslut den röda kabeln till den positiva polen på varje batteri. Fäst den svarta kabeln till den negativa polen på andra bilbatteri och en massiv metalldel under din huv. Med den andra bilens motor igång, eller starthjälp verktygssats för att ge en laddning, försök att starta bilen. Om din motor blir över långsamt eller gör ett högt klickande ljud, vänta några minuter med den andra bilen kör på 1.000 till 1.200 rpm för att låta batteriet för att bygga upp en laddning. Försöker starta bilen igen. Om din bil startar framgångsrikt, var det problem som orsakas av ett dött batteri. Koppla startkablar och hålla bilen igång tills du kan få batteriet laddas och testas eller bytas ut. Om du inte har lyckats få fart på din bil, gå vidare till nästa steg.
3

Vrid nyckeln till läge på. Om instrumentpanelen lyser inte komma på och du vet att batteriet är bra, är tändningslåset förmodligen trasig och bör repareras eller bytas ut. Om lamporna inte tänds, vrid nyckeln till startläge och titta på instrumentpanelen tänds. Om de dim när du vrider nyckeln för att starta, och sedan spänningen sänds till startmotorn men antingen startmotorsolenoiden inte engagerande eller startmotorn har misslyckats. I detta fall måste du ta bort startmotorn /solenoidaggregat och ha det testas på en Biltema. Om motorn har misslyckats, behöver du en ny församling, om solenoiden har misslyckats, kan det vara möjligt att få den ombyggd för att spara kostnaden för ett helt nytt startmotorn. Byt startapparaten och din bil-start problemen ska lösas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63259.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.