Instruktioner för användning av Black Widow Keyless Remote

Black inträde Änka bilsystem är nyckellösa fjärrkontroll som är kompatibla med gas-och dieselmotorer samt både automatiska och manuella växellådor. Det finns många Black Widow nyckellösa låssystemet mönster, men fjärrkontrollen för varje system fungerar på ungefär samma sätt. Funktioner

A Black Widow keyless inresa system möjliggör fjärr låsning och upplåsning av din bil dörrar från flera meter bort. När bildörrar låses på distans, innerbelysningen också komma på, belysning vägen för föraren att komma in i bilen på ett säkert sätt. The Black Widow Systemet innehåller också ett överfallslarm, som kan användas i nödfall.
Knapplayout

Medan bilder på knapparna i varje Black Widow Keyless remote kommer att variera, är knappen positionering på varje Black Widow fjärrkontroll densamma. Knapp 1 är den översta knappen på vänster sida, är knapp 3 på den nedre knappen på höger sida, och den stora knappen till höger fungerar som båda knapparna 2 och 4. Tryck upp på den stora knappen för att utnyttja Knapp 2 funktioner och tryck ner den stora knappen för att manövrera knappen 4 funktioner.
Knappfunktioner

Varje inslag av Black Widow keyless inresa systemet styrs av en separat knapp på fjärrkontrollen. Att fjärrstyra låsa dörrarna på fordonet, tryck på knappen 1. Signalhornet avger en ljudsignal och lamporna blinkar en gång, vilket indikerar att dörrarna är låsta. För att låsa upp dörrarna från ett avstånd, använd knappen 2 på fjärrkontrollen. När dörrarna i fordonet låsa, horn piper två gånger, kommer lamporna blinkar två gånger och kupolen tänds automatiskt och lyser tills föraren sätter sig i bilen.
P Om någon sätter upp din billarm eller du råkar stänga av alarmet, kan du sluta med systemets fjärrkontroll. Tryck på knappen 2 för att upphöra med larmfunktion.

Bortsett från nyckellösa låsning och upplåsning funktioner inkluderar Black Widow systemet också en panik-funktion som kan användas i nödfall. För att utlösa paniklarm, håll ner knappen 4 på fjärrkontrollen i tre sekunder. När paniken utlöses, kommer hornet tuta och lamporna blinkar oavbrutet i trettio sekunder. För att stoppa överfallslarm innan de trettio sekunder är upp, tryck på knappen 4 igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87936.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.