Hur man installerar en justerbar dragstång

RV ägare vill ofta att bogsera en mindre bil bakom deras stora husbil, så att de kan använda bilen för korta avstånd transporter när de anländer till sin destination. Vissa tillverkare säljer bogsering bilagor utformade för specifika modeller, men ett annat enkelt alternativ är att använda en justerbar dragstång. En justerbar dragstång kan monteras på nästan alla fordon och är ganska lätt att installera. Saker du behöver
Justerbar dragkrok
Borrmaskin
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Lossa justerbultarna på dragstången så att justerbara armar för att röra sig fritt. Mät bredden på monteringsarmarna på deras minsta och största bredd. Placeringen av fästena måste ligga inom detta område.
2

Ta bort låspinnarna i syfte att avlägsna fästen från armarna.
3 < p> Placera fästena mot stötfångare eller ram av fordonet vid sina avsedda fästpunkterna. Se till att fästpunkterna är centrerade på fordonet, inom bredden intervallet för justerbara armar, och att monteringsplatser kommer att stödja vikten av fordonet. Markera mitten av varje hål i fästet med en penna.
4

Borra ett hål i varje markerad plats med borrmaskin.
5

Placera fästena mot ram eller stötfångaren och använd en skiftnyckel för att säkra fästena med bultar. Se till att skruvarna är mycket snäva och att fästena är säkra.
6

Anslut dragstången till fästen och sätt tillbaka låspinnarna. Dra åt justerbultarna att låsa armarna i stället.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89402.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.