Hur man installerar en Sliding Truck Rear Window

Sliding bakrutor är ett välkommet alternativ för pickup ägare som vill ha lite extra frisk luft, eller enkel tillgång till sängen i sin lastbil. Många pickups, dock inte komma från fabrik utrustad med en glidande bakruta, eller kan ha en trasig skjutreglage. Den bakre glaset kan lätt bytas ut, men med en ny bakre dragskoanordning. Saker du behöver
Rear Luckan cutter
Box
10 "1/4" diameter vävda rep
Skinnhandskar
Visa fler instruktioner
1

Ta bort packningen kring den gamla bakrutan genom att försiktigt skära den mellan fönsterkarm och glas, både inom och utanför förarhytten. Sedan tryck försiktigt från insidan av hytten för att driva fönstret ur fönsterkarmen. Placera någon i sängen av pickup för att fånga och ta bort det gamla fönstret som det trycks ut.
2

Peel eventuella återstående bitar av packningen ut av fönsterkarmen så att du är kvar med en ren, metallram för att infoga nya fönster in. Använd en ren trasa för att torka bort skräp och smuts ur fönsterramen.
3

Lägg en bit 1/4-tums vävd diameter rep inuti av packningen kring den nya glidande bakrutan. Lägg repet hela vägen runt fönstret, undangömt insidan av tätningspackningen, med tillräckligt kvar för att skapa en sex-tums lång svans vid båda ändarna av repet.

4

Ställ in det nya skjutbara fönster montering i fönsterkarmen från utsidan. har en partner att hålla fönstret på plats och flytta till insidan av fordonet. Ta repet svansen hängande från fönstrets packningsenhet och börja försiktigt dra i repet mot dig inifrån fordonet. Flytta runt fönstret som repet drar läppen av packningen över insidan av fönsterkarmen och säkrar glaset. När repet
5

helt avlägsnas från packningen, ta för att säkerställa att packningen har förseglat på både inre och yttre kanten av fönsterkarmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89270.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.