Hur Wire en Seven Plug Blade Trailer

Sambandet mellan ett dragfordon sker via en fyra-eller sju-ledad kabel, beroende på komplexiteten av släpets elsystem. För att släpfordonet enkelt separeras från dragfordonet, och även bogseras av någon rätt utrustad bogsera fordon, är kabeln från trailern avslutas i en plugg, och selen av dragfordonet avslutas i en matchad mottagare. Sju blad trailer pluggar är runda, och fast i en bransch-standard kombination av terminalnummer parat sig färgkodade ledningarna. Saker du behöver
Skruvmejsel
Craft eller mattkniv
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Använd en skruvmejsel för att lossa fästanordningen som håller ärendet av pluggen till den inre anslutningen navet. Ta fallet och skjut den, lilla änden först, över sju-ledare från trailerns ledningsnät. Använd en kniv för att separera två inches av kabelns yttre hylsan från de inre trådarna, var försiktig så du inte skadar något av de färgkodade isolering.
2

Använd tråd strippor att lösgöra 1/2- tum av isoleringen från varje slinga, och vrid de blottlagda strängarna av varje tråd mellan tumme och pekfinger tills sju tight, rep-liknande flätor har skapats. En i taget, installera den avskalade kabeln i ett hål i toppen på en terminal och sedan använda en skruvmejsel för att dra åt fästskruven i toppen av terminalen.
3

Läs terminalnummer gjuten i materialet för navet, en bredvid varje låsskruven, och bifoga varje tråd till sin rätt terminal i följande kombinationer: terminal en, vit, terminal två, blå, terminal tre, brun, terminal fyra, svart, terminal fem, gul,. terminal sex, grön och terminal sju, lila (i mitten)
4

Skjut målet upp kabeln tills den sitter ordentligt på terminalen nav, engagerande en orientering tand i sitt matchande spår om en sådan är gjuten i två stycken, sedan installera fästanordningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89168.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.