Hur man installerar LED-lampor vindrutespolare

LED bricka lampor är allt-i-ett-enheter som helt ersätta din befintliga munstycken med en enhet som har en inbyggd belysning. Medan de fortfarande fungerar på samma sätt som vanliga spolarmunstycken, lägger de en egen look till ditt fordon. Dessa lampor är oftast fast för att slå på och av med strålkastarna. De flesta kit kommer med allt du behöver för installation, inklusive 12V ledningar, skarvar och nylon band zip. Saker du behöver
Tänger
skruvmejsel
Wrench
Splice kontakter
Nylon buntband
litet stift
Visa fler instruktioner
1

Öppna och stöder huven. Avlägsna under motorhuven locket genom att försiktigt vicka plastclips som håller den på plats tills de hoppar ut. Var försiktig så att du inte skadar klippen när de kommer ut. Dra luckan ur motorrummet, utsätta undersidan av spolarmunstycken.
2

bort plastslangen från munstyckena. Bara dra i röret tills den halkar av. Om röret är för hårt för att ta bort för hand, använd en tång för att hjälpa grepp det, men var försiktig med att inte skada röret.
3

Använd en skiftnyckel för att ta bort låset muttern från undersidan av munstycket. Ta bort munstycket från toppen av huven. Vissa bilar kan ha en plast clipset som håller munstycket på plats i stället för en låsmutter. I detta fall, använda en vanlig skruvmejsel för att trycka ner klippet sedan dra bort munstycket.
4

Installera den nya LED spolarmunstycket genom hålet i huven genom att vända den process som används för att ta bort den gamla . Mata ledningarna genom hålet innan du sätter i munstycket. Se till att munstyckena riktas direkt mot vindrutan, dra åt muttern med en skiftnyckel. Slip plastslangen tillbaka över botten av munstycket.
5

Kör trådarna för spolarmunstycken längs motorrummet mot en av strålkastarna. Leta reda på de gröna och vita trådar som kopplas in i glödlampan på baksidan av strålkastaren. Placera en Skarvhylsa runt green strålkastare kabeln och sätt in den röda kabeln ansluts till tvättmaskinen lamporna. Spänn fast på Skarvhylsa ordentligt med en tång. Metallen inuti kontakten äter genom isoleringen och anslut de två kablarna tillsammans utan att koppla bort strålkastaren. Upprepa för att ansluta den vita strålkastare kabeln till den svarta munstycket tråden.
6

Slå på strålkastarna och spraya spolarvätska för att testa munstyckena. Om de är dåligt, in en nål i spetsen av munstycket och justera försiktigt spray riktning. Lysdioderna ska slås på och av med belysningen. Använd band nylon dragkedja att fästa den nya ledningar från eventuella varma motordelar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89118.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.