Hur får man en personlig registreringsskylt i Connecticut

Trött på vägen rasar? Ta stora vägen och växla till väg frasering! Få en personlig registreringsskylt i Connecticut, uttrycka din personlighet och gör din närvaro känd vart vägen i livet kan ta dig. Det är så enkelt som A-B-C, och 1, 2, 3. Saker du behöver
Computer
Internet
SSL-stödda webbläsare
Fordonets registreringsnummer
Visa fler instruktioner
1

Logon till Connecticut Institutionen för Motorfordon Web site och ladda ner en officiell ansökan om personlig registreringsskylt.
2

skriva ut ansökan.
3

Läs instruktionerna på den första halvan av sidan en av din ansökan innan du fortsätter till tillämpningen delen av formuläret. Håll alla regler, föreskrifter och riktlinjer i åtanke när du fyller i ansökan.
4

Spela ditt namn och adress som den visas på din bils registreringsnummer. Inkludera ditt telefonnummer dagtid.
5

Ge ditt fordons information, inklusive nuvarande registreringsnummer, datum registreringen löper ut, registrering typ, år, märke, modell och VIN. Ange om fordonet är uthyrd eller inte.
6

Ange namn och adress på den person som du vill att de personliga levererade plattorna. Inkludera ett telefonnummer dagtid.
7

Ange sex olika personliga val registreringsskylt, i prioritetsordning. Använd kapital kombinationer alfanumeriska tecken. Se sidan två i din ansökan om detaljerade regler för specifika alfanumeriska kombinationer. Ta inte med extra streck eller mellanslag i din personliga registreringsskylt meddelande, eftersom meddelandet inte kommer att godkännas.
8

Välj stil med personlig registreringsskylt som du föredrar.
9

Sign och datera din ansökan.
10

Inkludera en check eller postanvisning utställd på DMV.
11

Mail din ansökan till DMV, Special Plate Unit, 60 State Street, Wethersfield, CT, från 06.161 till 0504.
12

emot din personliga registreringsskyltar med posten inom tre till fyra veckor tillsammans med ny månad och flikar år och /eller en ny registrering .
13

Fäst månad och flikar år på din fasta personliga skyltar vid mottagandet och användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87725.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.