Installationsinstruktioner för Halo Strålkastare i en '98 Passat

Strålkastarna på din 1998 Passat är projektion strålkastare. Men vissa förare vill uppgradera sina strålkastare till halo strålkastare. Halo strålkastarna har en ring av ljus runt huvudsakliga projektor som fungerar som strålkastarna, istället för projektorn. Andra halo strålkastare system använder gloria som halvljus och viktigaste projektor som helljus. Detta kommer att variera beroende på vad eftermarknaden halo system du väljer. Vid byte av fabriken strålkastare med halo strålkastare, se till att du köper direkt ersättning eller "direkt-fit" strålkastare ersättare till din Passat att säkerställa bra passform. Saker du behöver
Replacement strålkastare
Hylsnyckel
Torx bit eller Hylsnyckelsats
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Turn ratten hela vägen till vänster eller höger för att exponera de fästen i hjulhusen.
2

Lossa skruvarna i de främre hjulhusen med en kryssmejsel och dra hjulet liner ner . Addera 3

Öppna huven och ta bort de två skruvarna på ovansidan av gallret och skjut stötfångaren fram (du behöver inte ta det helt off).
4

Ta bort de två skruvarna som håller pannlampan på, och sedan skruva isär torx-huvud bulten på undersidan av strålkastaren (på konsolen under strålkastaren).
5

Skjut strålkastarhuset framåt och lossa den elektriska kontakten ansluten till strålkastaren. på plats
6

Skjut nya halo bostäder och fäst det med fabriken fästskruvar. Installation av strålkastare montering är den omvända för flytt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88370.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.