Hur man installerar ett Holder Vanity tallrik på en Honda Fit

Vanity platthållare är ett enkelt sätt att anpassa din Honda Fit. Det finns ett enormt utbud av fåfänga platthållare att välja mellan, om du vill ge din Honda Fit ett distinkt utseende. Vanity platthållare kan vara allt från billigare plasthållare till dyra metalliska typer, beroende på din stil och budget. Installera en hållare fåfänga plattan på din Honda Fit är en av de enklaste yttre ändringar du kan göra. Ta bort och sätta hållaren fabriken plattan tar bara några minuter. Saker du behöver
Skruvmejsel
Biltvätt tvål
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna som håller fabriken innehavaren registreringsskylten och licensen till stötfångaren med en skruvmejsel. Det finns vanligtvis fyra skruvar, två på toppen av registreringsskylt och två på undersidan.
2

Lägg skruvarna åt sidan. Du kan behöva återanvända skruvarna om din fåfänga hållare inte kommer med sin egen uppsättning av skruvar. Skruvarna är interchangeable.You inte behöver hålla reda på vilken skruv går i vilket hål.
3

Rengör registreringsskylt och stötfångaren området runt den med tvål biltvätt. Torka bort det ordentligt.
4

Överför din registreringsskylt till den nya fåfänga hållare. Hålen i din registreringsskylt bör anpassas till de i fåfänga hållare.
5

Fäst registreringsskylten och fåfängaregistreringsskylt hållare till stötfångaren, med hjälp av skruvar och skruvmejsel.

6

Dra åt skruvarna och se till att hela enheten är säker och passande ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88700.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.