Hur man installerar en GM NAV huvudenhet

Navigering huvudenheter använder GPS-teknik för att lokalisera ditt fordon till platsen ge anvisningar när du kör din bil. Många av navigering enheter kombineras med stereo funktionalitet för att ersätta den vanliga huvudenheten installeras av fabriken. GM ägare kan ha en professionell installatör byta sina lager däck med en navigering huvudenhet, eller så kan du få de nödvändiga adaptrar och göra jobbet själv. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
adapter Kablage (för navigering enheter)
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilens huva för att komma åt batteriet . Lossa bulten som håller den negativa batterikabeln till batteriets minuspol med en 10 mm nyckel. Den negativa polen är belagd med svart gummi och markeras med ett minustecken. Ta bort kabeln från terminalen och ställ den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

Ta det övre vänstra kanten på instrumentpanelen och dra bort från bilens instrumentbräda. Arbeta händerna över toppen av panelen och dra den högra sidan av panelen fritt. Lyft panelen från den nedre kanten av instrumentbrädan och ställ den åt sidan. Addera 3

Dra ned de två plast spakarna på vardera sidan av fabriken stereo däck för att frigöra den från stereo fästet. Skjut huvudenheten från stereo montering dockan tillräckligt långt för att komma till alla anslutningar på baksidan av enheten.
4

Koppla de två stereo ledningar kontakter ansluten till uttagen på baksidan av beståndet stereo däck. Ta bort antennkabeln bly från antenningången på baksidan av stereon. Ställ enheten fabriken stereo undan.
5

Anslut de två stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. De adaptrar accepterar bara stereo ledningar kontakter ett sätt. Se adapterns handbok, eller följ färgkod på kortets ledare för anslutning plats vägledning.
6

Anslut tomgång sensor kabelnätet i baksidan av stereon montering dockan till kabelnätet adaptern . Konsultera kabelhandboken sele adapter för att lokalisera en lämplig ledning för en hastighetssensor anslutning - eller följ förkortningar eller färgkoda på kortets leads. Hastighetssensorn möjliggör navigationssystemet att kartlägga din placering mer exakt.
7

Anslut ledningsnätet adapterns bly kontakterna i uttagen på baksidan av den nya navigationsenhet. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av navigationsenheten. Skjut in aggregatet till stereon dockan och höja de två spakarna på båda sidor för att säkra den i stereo fästet.
8

Byt viktigaste frontpanel och tryck fast i ytterkanten av panelen för att fästa det tillbaka på plats. Återgå till motorrummet.
9

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90291.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.