Hur Dölj GPS Wires

Bil GPS enheter är verktyg bekvämligheter. Om du har kablar hängande och trassla hela insidan av bilen, som inte är mycket bekvämt för dig och dina passagerare. Nyckeln är att använda konstruktionen av din bil till din fördel när du gömmer GPS trådarna. Runt fönstret finns utrymme i gjutningen för att dölja sladdarna och passerar på utsidan för att ansluta den till din GPS-sändare som är monterad på taket av ditt fordon. Saker du behöver
Knife
Skruvmejsel
Tape
Visa fler instruktioner
1

Förläng kabeln från din GPS på framsidan av din vindruta. Använd några tejpbitar som du kör tråden så hårt på vindrutan på botten mot instrumentbrädan för att dölja den från enkel visning, tills du når förarsidan på vindrutan.
2

Slide kabeln under listen på sidan av förarens sidoruta. För att styra tråden under listen, använda den trubbiga änden av en kniv eller skruvmejsel för att styra tråden under listen på insidan, in i det öppna utrymmet mellan gjutning och fönstret och ut listen nära vindrutan på förarens sida av bil. Addera 3

Bänd upp formning överst på förarsidan fönster så att du kan dra kabeln runt fönstret och utanför på taket av bilen. Det finns tillräckligt med utrymme för tråden att pressas mellan formning och fönster så att det inte kommer att påverka öppning och stängning av dörren.
4

Använd din kniv eller skruvmejsel för att styra tråden precis under gummitätning på toppen av vindrutan, eftersom detta kommer att dölja kabeln utanför fordonet samt.
5

Placera din GPS-sändare i mitten framför bilens taklinje, där vindrutan möter taket . Anslut sändaren till tråden du har kört under listen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90260.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.