Hur man gör en bil Tracker

Installera ett dyrt säkerhetssystem på din bil kan verka som en bra idé, men det kanske inte är värt det. Efter allt, du förmodligen inte kan räkna hur många gånger du ignorerade en bil larm. För ett billigt alternativ till ett säkerhetssystem som hjälper dig att hitta din bil om den blir stulen, kan du installera en mobiltelefon som tracking enhet. Saker du behöver
GSM mobiltelefon
mobiltelefon plan
svart eltejp
Industri Velcro
Visa fler instruktioner
1

hitta och köpa en GSM-mobiltelefon för att använda som en bil tracker. Se till att telefonen har en stum och autosvar-funktion. Leta efter en med en extern antenn för att hjälpa till med mottagning.
2

Öppna telefonen för att få tillgång till batterifacket. Ta bort batteriet från telefonen och lokalisera IMEI-numret. Skriv ner detta antal. Om du inte hittar det här numret kan du ange alternativt * # 06 # på knappsatsen.
3

Köp en ny mobil plan. Detta kan vara vilken plan som erbjuder en pålitlig anslutning och roaming täckning. Du kommer sällan använda den här telefonen, så välj något prisvärt. När du får det nya numret för den här telefonen, anteckna det och hålla för sig själv. Kontrollera att telefonen fungerar.
4

Ställ in alternativen på din bil tracker telefon. Stäng av ringsignalen och funktioner vibrationer. Du behöver telefonen helt tyst. Stäng av skärmen och några lampor på telefonen. Om det inte finns något alternativ för detta, täcker skärmen eller lampor med svart eltejp
5

Slå på autosvar-funktion,. Se manualen eller söka vender hjälp. Aktivera nyckel-guard eller låsfunktionen, och linda nycklarna i svart eltejp.
6

Montera telefonen i bilen någonstans det inte kommer att synas, såsom under förarsätet eller bakom instrumentbrädan med industriella kardborreband. Använda kardborreband kommer att hålla telefonen säker men tillåter borttagning för laddning och testning.
7

Har en kompis sitta i bilen medan du kallar bil-tracking telefon från en annan telefon. Den automatiska svar kommer att plocka upp och du kommer att höra personen i bilen tydligt om allt är i skick.
8 p Om din bil någonsin är stulen, kontakta tjänsteleverantören för telefonen och polisen . Ge dem både antalet bilen spårning telefon och IMEI-nummer. De kan sedan använda denna information för att spåra och lokalisera bilen genom sitt läge till omgivande GSM torn. Var medveten om att berätta tjänsteleverantören inte blockera SIM-kortet. Detta är något som de kommer att göra som standard när telefonen är stulen.
9

Gör en plan för att ladda och testa telefonen bil tracker för att kontrollera att allt fungerar korrekt när du behöver det. Se till GSM telefonens standby-livet i sin handledning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90217.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.