Lägga till kartor till en GPS

Under det senaste årtiondet har tekniken gett oss några av de mest intelligenta, kraftfulla enheter, som är användbara på olika sätt. En sådan enhet är den handhållna GPS. Blotta geni av denna enhet är att förvandla oss alla till extraordinära navigatorer. Det är också en stor ego-bevarare för män, som aldrig kommer att vägra att fråga om vägen igen. De kan anpassas till dina ändamål genom att lägga till kartor, och anpassa den för dina äventyr. Läs vidare för att lära sig att lägga till kartor till en GPS. Instruktioner
Välj Maps
1

Bestäm hur du vill lägga till kartor till din GPS. Du kan skanna och ladda upp kartorna, ladda ned dem från Internet, eller köpa ett programpaket eller datakort med förladdade kartor
2

Välj en av de två huvudsakliga alternativ på din GPS -. Skanning eller upp - för att lägga till nya eller ytterligare kartor till enheten
3

Använd någon av metoderna nedan för att lägga till kartor till GPS-enheten Addera Lägg.. Maps med en förinstallerade datakort
4

Köp ett datakort som har kartor över det område du vill. Det finns många olika versioner och utgåvor av amerikanska regionala kartor och europeiska nationer.
5

Slip data kortet i sin tilldelade plats, var noga med att knäppa den på hela vägen utan att tvinga den n plats. Slå på din GPS. Programmet kommer automatiskt att lasta på enheten.
6

Bläddra de kartor du vill ha. Du kanske kan surfar specifika platser efter nyckelord på vissa program.
Lägg Maps genom att skanna och ladda upp kartor
7

Skanna den önskade Körkartan eller karta över området du vill ha på din skanner. Placera kartan på skannern med toppen orienterad mot norr.
8

Spara kartan till din dator som en bitmap-fil. Detta är ett format som använder upp minst minne, men du kan också spara den som en. Gif eller. JPEG-fil eller annat format som är kompatibelt med GPS-enheten.
9

Från mitten av kartan , rita diagonala linjer över kartan går från norr till söder, så att de korsar varandra i mitten. Nästa, bestämma longitud och latitud mittpunkten så exakt du kan.
10

Spara filen som en bitmapp efter bestämning sin position /när du är klar med detta steg. Spara filen på nytt, denna gång ändra filformatet från bitmap till en textfil, och lägga denna HTML-kod i slutet av det: <| LT: 12,34567 | LN: -23,45678 | LS: 12345>. Spara den nya filen med filändelsen ". Htm"
11

Öppna en ny mapp i din GPS-enhet. Ladda både bitmap-filen och textfilen till den nya mappen på GPS-enheten. Om du vill visa upp kartan, bara klicka på menyn Arkiv och välj kartan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90141.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.