Hur kan jag använda navigationssystemet i en 2005 Chrysler 300C ?

Din 2005 Chrysler 300C har ett navigationssystem som hjälper dig att hitta någonstans du vill gå med några få enkla steg . Navigationssystem är bekväm i att de tillåter dig att köra till okända destinationer utan att behöva hänvisa till kartor eller tryckta anvisningar . Din navigering ger dig turn-by - turn anvisningar , högt, så du kan enkelt hitta vägen till din destination . Instruktioner
1

Input din destination i ditt navigationssystem när bilen står stilla och i parken . Av säkerhetsskäl tillåter Chrysler navigationssystem inte drivrutiner för att driva systemet när bilen är i rörelse .
2

Tryck på " Navigation " -knappen på instrumentpanelen . Tryck på " destination" -knappen på din Navigering pekskärm .
3

Tryck på knappen för det alternativ som bäst passar din destination . Du kan mata in en adress , av intresse eller en sparad plats .
4

Ange adress genom att först skriva in gatunamnet , följt av husnummer , stad , stat och postnummer . Den postnummer är ett alternativ , om du vet det . Det är inte ett krav .
5

Klicka på " Go " för att börja använda ditt navigationssystem för att leda dig på den rätta vägen till din destination .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90244.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.