GPS Projekt

Även Global Positioning System (GPS) inte uteslutande används i bil satellitövervakning, är detta den vanligaste tillämpningen. GPS i bilar är också användbart för säkerhet spårning. Tänk dig att din bil har blivit stulen och drivs till en okänd plats. Du kan spåra sin position med hjälp av i-bil spårning enhet och få enheten att överföra koordinaterna för bilen tillbaka till din mottagarutrustning. Kravnivå

Bestäm vilken nivå av spårning du behöver. Du kan välja mellan en fabrikstillverkad högteknologiska system eller en DIY-inbyggd tracking enhet. Om du arbetar på en DIY-projekt, måste du överväga kostnadseffektivitet, utbud av spårning och den sakkunskap som krävs för att bygga enheten i din bil. GPS loggers registrerar helt enkelt objektets position (bil, person, djur) de är knutna till och lagra data som en lista i sin interna minnet. Du kan köpa loggers med minneskort för att föra register över läget, men det är inte nödvändigt för säkerheten, endast när bilen är tagen från dig är viktigt i det här fallet
Bygg din egen <. br>

Enligt Navi Gadget, kan du skapa hela spårningssystem för endast $ 280. Detta inkluderar en GM862-GPS core modul, vilket är nödvändigt för att bygga en effektiv enhet, värt $ 183. Hemgjorda enheter brukar använda elektroniken i mobiltelefoner som behöver kosta mer än $ 20, enligt Open GPS Tracker - en billig, pay-as-you-go version är den mest lämpliga - och detta gör att du kan vrida på och av enheten vid behov, överlämna spåra information i form av enkla textmeddelanden till din mottagare och hämta GPS-data om det fordon du spårar.
Montering och Dölja

Välj mellan en plug-and-play-desktop GPS, Fjärrmonterade GPS eller instrumentpanel GPS-system först innan förändra något av det gamla ledningar, eftersom olika stil GPSS kräver olika omkopplingar förfaranden. Du kan dra om en gammal CD-spelare för att skapa en lämplig montering av de nya GPS. Kom ihåg att genom att dölja enheten i bilen, eller döljer det bakom ett annat statiskt objekt, kommer du att förbättra dess tillförlitlighet. Om bilen är stulen, behöver du uppföljningssystemet att fungera för dig utan den person som kör bilen vet han spåras. Om du använder GPS för navigering, bör du inte dölja enheten. Navigering GPS-enheter använder öppen källkod för att möjliggöra spårning och programvara display, som beskrivs av GPS-programvara Hub.
Kraft och skydd

Ge de nya GPS med ständig ström av kabeldragning den till en DC, konstant strömkälla från batteriet. Makten måste flöda till GPS även när du stänger av motorn och ta ut tändningsnyckeln för att vara effektiva. Installera en lämplig säkring (5 amp bör räcka) för att skydda den nya enheten. Kontrollera att kablarna sitter fast sina respektive enheter och är fria från rycka och krossning. Dölja kablarna utan att sträcka dem för mycket och testa systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90247.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.