Hur Hardwire en GPS Locator

Genom hardwiring en global positioning system - eller GPS - till en bil, kan du eliminera behovet av ett externt batteri för att driva enheten. En hårdkodad GPS drivs av bilens batteri, via en säkring adapter som ansluts till gruppcentralen. Innan du börjar hardwiring GPS, koppla ur batteriet för att undvika elektriska stötar. Saker du behöver
säkringsadaptern fräsar
Wire
Wire strippor | 12-volts DC-uttag
Lödkolv
Löd
eltejp
ringkabelsko
Crimpverktyg
Säkring avdragare
Visa fler instruktioner
1

Klipp av kontakten säkringsadaptern med avbitare. Skala 1 tum av trådarna med tråd strippor. Strip 1 tum i båda trådarna på en 12-volts uttag med tråd strippor.
2

Twist den positiva (+) kabeln på säkringsadaptern runt positiva ledningen (+) i den 12-volts DC-uttag. Peka på sidan av en lödkolv för att de tvinnade trådarna. Sedan på lödkolven med lod. Flytta lödkolven längs hela längden av de tvinnade kablarna som lodet smälter. Låt lodet torka i minst 15 minuter. Linda de lödda ledningar med eltejp
3

Crimp en ring terminal till den negativa. (-). Tråd av 12-volts uttag med ett pressverktyg
4

Anslut en 15-amp säkring till var och en av terminalerna på säkringsadaptern.
5

Montera GPS-enheten på instrumentbrädan eller på en plats där det är lätt att komma åt, per den enligt tillverkarens instruktioner. Dra GPS tråd genom streck till säkringsdosan panelen. Säkringsdosan panelen är vanligtvis under rattstången.
6

Ta fabriken "FR PWR" säkring med en säkring avdragare, och ersätta den med säkringen adaptern.
7 < p> Dra jordledningen av säkringsadaptern via instrumentpanelen till motorblocket. Linda den runt en sektion av ren metall. Löd kabeln till metallen.
8

Anslut GPS DC-kabeln till den 12-volts uttag port.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90301.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.