Hur man installerar en Navigation DVD Update på en Toyota

Finns som en valfri komponent i de flesta av sina fordon , erbjuder Toyota användarna möjlighet att installera en DVD- navigationssystem i streck av ett nytt fordon . En DVD- navigationssystem tillåter ägarna att använda systemet för att styra dem manuellt tillräknade intressanta platser runt om i landet . DVD-komponenten möjliggör också för DVD-filmer som ska spelas med hjälp av LCD -skärmen och högtalarna i bilen . Instruktioner
1

Navigera till " Toyota Navigation Maps Updates " hemsida med hjälp av en webbläsare . Klicka på " Skaffa en karta " alternativet på startskärmen .
2

Välj märke och modell på din bil från de tillgängliga alternativen på skärmen . Välj vilken typ av DVD- navigationssystem som installeras i fordonet innan det köptes på nästa skärm . Ange artikelnummer för den typ av system som användes i rutan i nästa fönster . Du hittar denna information i din Toyota användarhandbok .
3

Skriv in dina kontaktuppgifter och adress i motsvarande fält i formuläret på nästa sida . Toyota kommer att skicka dig en DVD som kommer att få uppdateringen på skivan . När skivan kommer, placera i DVD -enheten i bilen och låta systemet uppdaterat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90203.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.