Hur man installerar Navigation och en radio i en GM

Installera ett navigationssystem som innehåller en radio är ett bra sätt att förenkla elektroniken setup i din GM bil eller lastbil. GPS navigationssystem använder satellit information för att visa bilens aktuella position och kartor över det omgivande området. Din GM bil eller lastbil kan inte ha kommit från fabrik utrustad med denna typ av navigationssystem, men det är möjligt att installera det själv om du har grundläggande gör-det-själv-kunskap. Du måste ta isär din center streck för att åstadkomma detta projekt. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera din bil där du kan arbeta på det ur trafik, liksom ditt garage eller uppfart. Placera fordonet i "Park" och åt handbromsen för att säkerställa att fordonet är stabilt. Använd en Philips-skruvmejsel för att ta bort skruven längst ner i mugghållaren. Det kan vara en plast eller gummi locket över skruven, om så är fallet, bända bort det med en platt skruvmejsel
2

Dra upp resten center armen och lossa fästskruvarna.. Det finns två skruvar synliga på framsidan av centrum lagringskaviteten. De bakre två skruvarna kommer att täckas med en gummi bricka, bända facket ut med en platt skruvmejsel. Bänd gummimattan på botten av lagringskaviteten ut med en platt skruvmejsel och ta bort skruvarna som är under. Dra ut facket och sedan ta bort skruvarna som finns under den. Ta hela resten center arm för hand och lägg den åt sidan.
3

Skruva loss Philips skruvar på vardera sidan av den nedre mitten streck där mattan möter plast paneler. Det finns fyra skruvar, två på vardera sidan. Dra mattan ned när skruvarna är ute, dra ned på radiopanelen upp för att exponera skruvarna undertill. Avlägsna skruven på vardera sidan. Dra av hela bezel radio plast.
4

Dra den befintliga radioenhet för hand tills trådarna på baksidan exponeras. Dra ström och antenn tråd för hand och sedan placera den gamla radion åt sidan. Anslut nätsladden till det nya GPS /radioenhet och anslut antennkabeln också. Skjut in den nya enheten i dubbel DIN hålrum och ersätta plast radio bezel.
5

tillbaka bottenskruvarna mitten streck och dra mattan på botten igen. Sätt tillbaka de fyra skruvarna mattan. Sätt tillbaka resten center armen, sätt tillbaka alla skruvar och installera om de gummitätningar. Slå på tändningen och slå på den nya enheten för att testa dess funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90282.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.