Hur man spelar en DVD på en Navigationssystemet

Spela upp en DVD på ett navigationssystem är möjlig genom att ansluta navigationssystemet till en redan installerad DVD-spelare via en RCA-videokabel. Processen med att ansluta kabeln till de två enheterna är enkel nog, men dölja kabeln är den svåraste delen av installationen. Dölja kabeln är nödvändigt så att kabeln inte trassla runt dig när du kör och äventyra säkerheten för dig själv och dina passagerare. Saker du behöver
RCA videokabel
Wire hängare
Visa fler instruktioner
1

Leta RCA video-porten på DVD navigationssystemet. RCA Video portar är de gula portar som ofta åtföljs av röda och vita portarna på hemunderhållningsenheter. Anslut ena änden av den gula RCA videokabeln till den gula RCA-video-port på DVD-spelaren.
2

Skär ett litet hål i det inre av bilen så nära DVD-spelare som möjligt och köra den andra änden av RCA-kabeln genom stolen. Skär ett utgångshål genom botten av sätet nära mattan. Skär ett hål genom mattan under sätet. Räta en tråd hängare och skjut den under mattan för att lossa mattan lim och skapa en väg för kabeln att glida igenom. Skär ett utgångshål i mattan. Ta hängaren från mattan och skjut in kabeln genom banan och ut utgångshålet.
3

Anslut RCA videokabeln till RCA video-porten på navigationssystemet. Placera en DVD i DVD-facket. Den DVD spelar då automatiskt. Videosignalen från DVD-spelaren överförs till navigationssystemet där den visas på skärmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90230.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.