Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man beräknar bränslekostnaden i MapQuest i KM

Online kartor som MapQuest är ett otroligt användbart verktyg för bilister. Förutom att ge steg-för-steg vägbeskrivningar, dessa webbplatser erbjuder även verktyg för att beräkna kostnaden för bränsle för din resa. Dock är standardinställningen för de flesta av dessa platser för att beräkna bränslekostnaden i miles i stället för kilometer, och om du är någon som föredrar det metriska systemet detta kan innebära lite av ett problem. Lyckligtvis finns det ett sätt att ändra inställningarna på MapQuest, så att alla dina resultat visas i kilometer istället för miles. Instruktioner
1

Besök MapQuest hemsida mapquest.com. Ett nytt fönster kommer att dyka upp som visar sidan MapQuest hem.
2

Lokalisera den lila "Gå till klassiskt MapQuest" knappen i det nedre vänstra hörnet på startsidan. Klicka på den. Detta kommer att ta dig till den äldre versionen av MapQuest webbplats.
3

Bläddra ned till botten av Classic MapQuest sidan tills du ser "Settings" länken och klicka på den.
4

Klicka på "Redigera" i den allmänna inställningar avsnittet. Ändra avståndet enheten från miles till kilometer och klicka på "Spara".
5

Tillbaka till startsidan och ange önskad plats i MapQuest sökfältet. MapQuest kommer då att visa dina resultat. Under denna ser du orden "Fuel Kostnad: Beräkna." Klicka på "Beräkna". Ett nytt textfält kommer att be dig att ange mpg för din bil.
6

Ange den efterfrågade informationen i textfältet och klicka på "Beräkna kostnad." Din bränsle kostnadsberäkning visas automatiskt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135745.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.