Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur vill kolla min BP Gas Card

BP, förkortning för British Petroleum, är en av USA: s största bensin återförsäljare, med tjänster som finns i över 80 andra länder runt om i världen. De flesta av företagets bensinstationer säljer även livsmedel och en mängd bil-produkter och tjänster. BP erbjuder både kreditkort och förbetalda presentkort. En BP gas kort är giltigt för köp på BP och Arco pumpar, och inuti BP eller Arco närbutiker. Om du planerar att använda en gas-kort, är det viktigt att kontrollera saldot i förväg för att se till att den tillgängliga krediten är tillräcklig för planerade inköp. Instruktioner
BP Presentkort
1

Besök BP webbsida presentkort (se Resurser). SVM är det företag som hanterar BP: s transaktioner presentkort. Du kan kontrollera din BP nätet gas kort, eller du kan presentera den för en kundtjänst agent på BP eller Arco station för att kontrollera saldot.
2

Ange 19-siffriga numret på baksidan av din BP presentkort, och ange det sexsiffriga verifieringskoden som visas på datorskärmen.
3

Klicka på "Skicka". Din BP gas kort balans visas på skärmen för granskning. Addera BP Kreditkort
4

Besök Chase webbplatsens BP kort sidan. Chase bank utfärdar BP Card, BP MultiCard, och BP Visa kreditkort.
5

Ange ditt användarnamn och lösenord i rutan på vänster sida av skärmen. Om du aldrig har använt Chase hemsida innan, klicka "sign up" och leverera den begärda personuppgifter för att få ditt ID och lösenord via e-post. På 1-800-432
6

Kontakt Chase kundservice -3117 om du har problem att logga in, eller om du vill kolla ditt saldo per telefon. Till skillnad från BP presentkort, kan du inte kontrollera ditt saldo på skyltfönster, måste du logga in på hemsidan, ring företaget, eller vänta på din nästa uttalande att komma med posten Addera ditt.
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135728.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.