Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

EPA bränslebesparande Enheter

I stället för att låta gaspriserna att tömma sina plånböcker, många människor ser till Environmental Protection Agency (EPA) för vägledning om enheter som hjälper dem att spara bränsle. EPA testar olika bränslebesparande anordningar för att se om de orsakar någon betydande skada eller bra för miljön. Konsumenterna bör använda dessa EPA-godkända enheter som en allmän vägledning, men kom ihåg att dessa enheter kommer att ha varierande långsiktiga effekter på olika fordon. Körsätt Modifieringar

körsätt modifierare är ljus eller ljud föremål som berättar förarna att minska acceleration eller för att byta växel. EPA testade olika kör med modifierare och fann AUTOTHERM och IDALERT att orsaka en viss förbättring av bränsleeffektivitet utan även ökar avgasutsläpp. Konsumenterna måste avgöra om detta är ett kostnadseffektivt alternativ för sina fordon.
Tillbehörsdrivningens Modifieringar

tillbehörsdrivningens modifierare arbeta för att minska strömmen till vissa biltillbehör. EPA testade olika modifierare tillbehörsdrivningens och fann Morse konstant varvtal tillbehör Drive, PASS Kit, och PASS ledar Conditioner Fordon Air för att orsaka en liten förbättring i bränsleeffektivitet utan att därefter öka avgasutsläpp. Konsumenterna måste avgöra om detta är ett kostnadseffektivt alternativ för sina fordon på en individuell basis.
Interna motormodifieringar

Interna motormodifieringar arbeta för att göra fysiska eller mekaniska ändringar av motorn i ett fordon, för att spara bränsle. EPA testade flera interna motormodifieringar och fann både ACDS Automotive Cylinderavstängning System och MSU Cylinderavstängning att skapa en liten förbättring av bränsleeffektiviteten, men genom att göra detta de också ökade avgasutsläpp. Installera interna motormodifieringar kunde anses olaglig manipulation, enligt federala regler.
Luftavtappningskranar

luftavtappningskranar typiskt installeras i den positiva vevhusventilerande raden i fordon, för att lufta in i förgasaren. EPA testade många luftavtappningskranar och fann Fuel Max produkten för att skapa en liten förbättring av bränsleeffektiviteten, men detta ökade avgasutsläpp. Installera luftavtappningskranar kunde anses olaglig manipulation, enligt federala regler.
Vätskeinsprutning

vätskeinsprutning produkter hjälpa till att spara bränsle eftersom de lägger vätskor in bilens bränsle och luftintagssystem, i stället för i förbränningskammaren. EPA testade olika flytande injektion produkter och fann Waag-Injection System för att skapa en liten förbättring av bränsleeffektiviteten, men att samtidigt öka avgasutsläppen. Installera luftavtappningskranar kunde anses olaglig manipulation, enligt federala regler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135713.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.