Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man ska bekämpa en fortkörning i en skola zon Ticket

Att få en trafik biljett i en skola zon är ingen idé om en trevlig eller rolig upplevelse, särskilt om du tror att biljetten utfärdades felaktigt. Fighting en trafik biljett kan vara det enda sättet att hålla sig från att betala böter, har din försäkring priser ökade och poäng läggs till ditt körkort motorfordon rekord. Det kan vara möjligt att bekämpa biljetten och minska böterna. Saker du behöver
Kamera
fortkörning Advokat Ticket
(om nödvändigt)
Visa fler instruktioner
1

Undersök din biljett och ta del av den domstol dag, datum och tid du fått din biljett samt den exakta platsen och din påstådda hastighet.
2

Gå tillbaka till den plats där du utfärdades dina fortkörningsböter. Få en skoltid och skolazon tidtabell från skolan. Bestäm om skolan var i själva verket, i session under den tid då du fick din biljett. Skolområden är bara skolområden under vissa tider på dagen när barnen är närvarande. Om din biljett inträffade utanför dessa utsedda tider, kan du kanske att framgångsrikt bekämpa biljetten.
3

Visa alla markörer skolazon. Kontrollera skolazon markeras korrekt och enkelt identifieras som sådana. Ta bilder av alla markörer, särskilt de som kan ha fördunklat vid din biljett har utfärdats. Se till att din bil var faktiskt inne i skolan zonen när din hastighet klockades. Om skolazon inte var tydligt märkta, kanske du kan använda den för att kämpa biljetten.
4

Bestäm vad hastighetsgränsen är när området inte anses vara en skola zon (utanför utsedda skolazon gånger). Du kommer att ha en bättre chans att slåss biljetten om din hastighet är fortfarande inne i ordinarie hastighetsbegränsningen, även om du gjorde bryter mot skolans gräns zonen hastighet.
5

Anlita en advokat för att synas med dig domstolen datum och presentera de bevis du har samlat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149931.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.