Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man håller Vindskydd Clear av Frost

Vintern kan orsaka farliga körförhållanden. Snö och is på vägen kan vara förrädiska. Men även när vägarna är klara, kan nedgången i natten temperaturer leder till frost på vindrutan. Körning med en frostad vindruta är osäkra, eftersom visionen är skymd. Om du har ett garage, parkera bilen inne håller din vindruta från en frost täcker. Men många av oss inte har lyxen av ett garage. Så vintermorgnar innebär ofta att låta några extra minuter av stående i kylan för att skrapa vindrutan eller sitter i bilen med defroster blåser, väntar på motorn värmas upp tillräckligt för att smälta frosten. Denna metod är tidskrävande och ett slöseri med bensin. Försök med en annan metod för att förhindra frost på vindrutan och spara på gas. Saker du behöver
Vinäger
Sprayflaska
Vatten
Kartong
mattkniv
Silvertejp
Måttband
Visa fler instruktioner
Vinäger Blandning
1

Fyll en sprayflaska tre fjärdedelar av vägen fullt med vinäger.
2

Lägg kranvatten för att fylla sprayflaska den återstående fjärdedelen.

3

Spraya vindrutan med blandningen när bilen är parkerad för natten. Blandningen kommer att hålla frost bildas på vindrutan.
4

Lyft och spraya dina knivar Vindrutetorkare att hålla dem från att frysa på vindrutan.
Täck vindruta

5

Mät vindrutan och skär en kartong för att passa denna storlek. Använd tejp för att ansluta två sektioner av kartong tillsammans för att göra en tillräckligt stor bit för att täcka vindrutan.
6

Starta bilen och slå på vindrutetorkarna, stoppa dem ungefär halvvägs upp på vindrutan.

7

Placera kartongen över vindrutan, med vindrutetorkarna för att hålla den på plats. Kartongen kommer att hålla frost bildas på vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149570.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.