Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Parking Lot Olycka lagar i Wisconsin

Du stannar vid närbutik för att köpa en liter mjölk efter en lång dag på jobbet, redo att komma hem, när plötsligt du träffar en annan bil. Du såg inte bilen bakom dig när du försökte dra ur ditt utrymme på parkeringen. Olyckor händer. Och om du kör i Wisconsin, bör du känna till statliga lagar som gäller för olyckor i parkeringsplatser bör man hända dig. Hitta Ägarens


Om du träffar en parkerad bil med ingen i det, försöka hitta ägaren. Om parkeringen är liten, såsom vid en närbutik, kan du hitta ägaren genom att gå tillbaka in och frågar om någon vet vem som äger bilen du träffar, som inte skulle fungera på köpcentret eller på ett stort kontorskomplex. Om du inte kan hitta ägaren, kräver Wisconsin lagen dig att lämna en lapp där ägaren kommer att se det. Inkludera dina kontaktuppgifter, tillsammans med datum och tid då olyckan inträffade. Auto webbplats för information Edmunds.com rekommenderar att ta en bild av eventuella skador. Om du inte har en kamera eller en mobiltelefon med dig, skriv ner en detaljerad beskrivning av de skador bilarna lidit. Addera Exchange Information


Om andra förare är närvarande, utbyta namn, adresser och annan viktig information, inklusive: förarens licensnummer, bilförsäkring nummer, bil registreringsskylt, och tillverkaren, modell och år för de berörda fordonen. Hämta namnen på alla passagerare i bilen samt namn och nummer på eventuella vittnen.
Rapportering av olyckor
Rapport

olyckan till polisen om olyckor resulterar i skada eller dödsfall, eller om skador på egendom som ägs av endera parten överstiger $ 1000. Brottsbekämpande myndigheterna kommer att lämna in en skadeanmälan till dig om myndigheten undersöker olyckan eller förbereder en rapport. Om inte, måste du lämna in skadeanmälan. Denna rapport, Form MV4002, finns på webbplatsen för Wisconsin Department of Transportation, belägen vid dot.state.wi.us.
Regeringen Property

Redovisa olyckan till polisen om du träffar någon statlig egendom på parkeringen, såsom stoppskyltar, och om skadan uppgår mer än $ 200. Skulle du träffar en regering bil, behöver du inte lämna in en rapport med brottsbekämpningen inte skadan överstiger $ 1000. Återigen, om polisen inte skriva en rapport om händelsen, måste du filen Form MV4002, finns på webbplatsen för Wisconsin Department of Transportation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145076.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.