Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Vad orsakar fotgängarolyckor?

Medan många människor njuta av promenader i stället för körning, måste fotgängare öva försiktig när nära trafiken. Enligt National Highway Traffic Safety Administration, år 2008, död 4378 fotgängare i trafikolyckor medan 69.000 drabbats av skador. Olyckor kan inträffa på grund av vårdslöshet från antingen förare eller fotgängare. Olydig Crossing skyltar eller vakter

Elektroniska korsar skyltar berättar fotgängare när det är säkert eller osäkert att lämna en trottoar och korsa en väg. Fotgängare som ignorerar dessa tecken, på grund av antingen otålighet eller okunnighet, riskerar sina liv. Likaså fotgängare som inte lyder passerar vakterna öka deras chanser att en olycka.
P Om du korsar gatan och "walk" ändras signalen till "inte gå," försiktigt slutföra din vandring till nästa trottoaren, stället för att pausa i mitten av vägen. För mycket att tveka kan förvirra förare.
Underlåtenhet att använda övergångsställen

övergångsställen är vägbanan remsor avsedda för gångtrafik. Crosswalks visas vanligtvis nära korsningar. Fotgängare som korsar gator på någon annan punkt är jaywalking, vilket kan vara riskabelt beteende i områden var trafiken är upptagen.
Gångare som korsar Highway

Många motorvägar har hastighetsbegränsningar som överstiger 50 miles per timme och körfält som är bredare än genomsnittet stadens gator. Fotgängare försöker korsa dessa vägar sätter sina liv på spel. De flesta förare inte förväntar att se fotgängare på dessa vägar och kommer inte att kunna sluta i tid.
Ouppmärksamma Drivers

Drivrutiner som inte betalar uppmärksamhet till trafikledningen anordningar, hastighetsbegränsningar eller crosswalks riskerar att kollidera med fotgängare. När du kör på natten eller under dåliga väderförhållanden, måste förarna vara i full beredskap för att minimera risken för olyckor. Förare bör alltid signalera innan du slår till klargör sina avsikter.

Barn är ofta offer för trafikolyckor, eftersom de är mer benägna att bortse från trafiken och rusa in i gatorna. Förare bör vara extra försiktig när barn är i närheten
rattfyllerister

förare som är påverkade av alkohol eller droger är inte bara riskerar sina egna liv,. De är även livsfara för andra förare och fotgängare. Fotgängare bör vara på jakt efter felaktiga drivrutiner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145015.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.