Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur hitta det året Mitt Solex moped ?

För att bestämma det år din Solex moped , du behöver bara titta på Vehicle Identification Number ( VIN ) . Vins var en uppfinning av 1950-talet för att identifiera bildelar , men blev obligatoriskt för fordon i USA på 1980-talet , inklusive motorcyklar och mopeder . Standarden 17 - siffriga VIN kan berätta information på din moped som ursprungsland , tillverkare , och det år som den tillverkats . Instruktioner
1

Lokalisera VIN på din moped eller på mopeden titel . Det är en 17 - siffrig kombination av siffror och bokstäver .
2

Börjar på vänster sida av VIN , räkna till 10 tecken . Notera denna karaktär . Till exempel , i VIN 1XGH5793Y934254W2 , är nummer nio den tionde tecknet i strängen av siffror och bokstäver .
3

Använd en modell diagram års kodning hittade på nätet för att bestämma året av moped . Eller , bestämma årsmodell genom att lista åren 1980 till och med innevarande år på en bit papper . Från och med 1980 , bredvid varje år skriva ett motsvarande tecken . Börja med A för 1980 och vidare genom alfabetet men hoppar jag , O , Q , U och Z. När du gör detta , kommer Y att vara bredvid till år 2000 . Nu fortsätter genom att skriva siffrorna ett till nio bredvid varje år med början 2001 . Detta innebär nio är intill år 2009 . Du kan starta sekvensen igen för ytterligare år genom att starta med en intill 2010, B intill 2011 och så vidare tills du hittar det år din moped .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120770.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.