Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

1982 Honda C70 Passport Scooter specifikation

Infördes 1980 , är Honda C70 Passport en senare version av Honda Cub , en av de tidigare modellerna av Honda skotrar . Dessa skotrar är kända för deras betalningsförmåga och används ofta som ett alternativ till bensinslukande fordon . För 1982 års modell , designad Honda ett nytt tändsystem för Passport . Viktiga komponenter

1982 Honda Passport har en 72 cc OHC encylindrig motor , som också används i många motorcykel modeller under denna tidsperiod . Den 1982 Passport var den första versionen av skotern för att använda en kondensator urladdning antändning istället för en brytare punkter tändningen . Den nya elektroniska tändsystem har utformats för att minimera långa laddningstider tidigare upplevt med andra typer av tändningar .
Färgschema och design

Honda ändras ofta färgscheman för dess skotrar . In1982 , var C70 pass tillgängliga i Angel Blue och Monza Red . Den 1982 Passport har en lång förarstol , som är svart och vitt . Den har en korg och rack som sitter precis ovanför framskärmen , förutom en pakethållare som ligger precis bakom förarsätet . Ett pass logo ligger på skoterns bränsletanken att beteckna modellnamnet .


Prestandaspecifikationer från 1982 C70 Passport har en toppfart på 50 mph eller 90 km /t . Den använder en 12 - volts batteri , som är till skillnad från tidigare modeller som hade en 6 -volts system . Skotern hade en tre växlad automatlåda .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120730.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.