Så här ställer du Dragkraftsreglering på en traktor

Utkastet kontroll på traktorns trepunktsfäste blir väldigt viktigt när plöjning. Utan det, när mulboards slår en hård jordlappen traktorn kommer snurrar sina hjul, och i vissa fall bryta plogen. Dragkraftsreglering känner av extra belastning på dragkroken och gör att plogen upp precis tillräckligt för att få igenom det hårda fläcken, genast återvända till önskat djup. Placeringen av utkastet spak eller ratt är olika i varje traktor, men arbetet med att fastställa rätt inställning är densamma. Saker du behöver
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Hitta spaken dragkraftsregleringen inne i hytten på traktorn. Hänvisning bruksanvisningen om nödvändigt, utkastet manöverspak är på en annan plats på varje modell. Till exempel i en Ford 8870 det är en rund knopp med siffrorna 1 till 5 bredvid de hydrauliska manöverspakarna.
2

Ställ dragkraftsreglering i ett mittläge.
Sida 3

Börja plöjning. Konsekvent titta bakom dig och följa plogen, speciellt när det går igenom hårda marken eller upp och ner för backar. Gör mulboards tenderar att lyfta ur marken för lätt eller ta en lång tid att sänka ner? Gör däcken snurra genom en hård plats?
4

Justera spaken dragkraftsregleringen eller ratten efter behov. Om traktorn snurrar för mycket, sänk dragkraftsregleringen så mulboards lyfta ur marken snabbare. Om plogen "hoppar" för mycket, öka mängden av förslag stam ersättning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116750.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.