Turbo Tekniker för Mercedes

Även om alla nya Mercedes modeller levereras med turboladdade motorer som standard, inte alla äldre modeller har en turbo. Mercedes har utformat ett brett utbud av turbokompressorer för att tillgodose sina många modeller. Du kan också köpa eftermarknaden turbokompressorer från andra leverantörer som turbo kit, och installera dem på din Mercedes själv. Turbokompressorer tillåter Mercedes motorer är mindre, lättare och mer bränsleeffektiva och fortfarande ger Mercedes-liknande prestanda kunder förväntar sig, vilket är anledningen till Mercedes har varit så entusiastiska i sitt antagande av turboteknik. Mercedes Benz A 200 Turbo

Mercedes Benz A 200 Turbo är den mest kraftfulla modellen i A-klass. Den kombinerar en turbo med natrium-kylda avgasventiler för att generera ett vridmoment av 206 pund-fot vid 1800 rpm, 62 miles per timme i 7,5 sekunder och en toppfart på 142 miles i timmen.
Mercedes B200 Turbo

Mercedes kombinerar en turboladdad motor med en 4-cylindrig radmotor att producera upp till 193 hästkrafter och 206 pund fötter vridmoment. Det är 59 hästkrafter och 70-pund-fötter mer än standardmodellen. För den bästa kombinationen av turboladdad hastighet och förbättrad bränsleförbrukning Mercedes introducerade överföring Autotronic variabel som känner igen dina körstilar och alltid fungerar på optimal motor-varvtal för att maximera bränsleeffektiviteten och prestandan.

Mercedes Supercharger Kit

Elektrisk kompressorer är ett alternativ till traditionell turbin-drivna avgaser turbos. Kompressorer har en snabbare acceleration respons och används i racing inställningar där turbo eftersläpning är inte acceptabelt. Men turboaggregat ger mer kraft på låga varv per minut och är mer flexibla än superchargers, vilket måste vara inställda på en viss växel och varvtal inställning. En Mercedes elektrisk kompressor kan lägga 40 till 60 hästkrafter till din motor och kommer i byggsatser du kan installera själv.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115515.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.