Hur avgör jag året och modell av en Club Car?

En av de viktigaste funktionerna i din Club Car är året och modell. Denna information används för olika ändamål: regelbundet underhåll, reparationer och för återförsäljning av din Club Car. Veta året och modell i förväg kan sätta dig framåt, men om du inte hittar den här informationen ut initialt, fastställa det är oerhört enkelt. Instruktioner
1

klättra in i ditt Club Car.
2

Leta upp serienumret plack, vanligtvis monterad på den nedre kanten av instrumentbrädan, på passagerarsidan under handskfacket.
3

Skriv ner serienumret informationen finns på plack. Det kommer oftast innehålla 12 tecken som motsvarar året, modell och produktion vecka av din Club Car. De första en eller två bokstäver indikerar vilken typ av bil. Till exempel, "AG" indikerar en bensindriven DS-modellen. De två första siffrorna anger Club Bilens årsmodell. Till exempel, "01" står för 2001. De nästa två siffrorna anger produktionen veckan av den modellen. Till exempel, "04" markerar en bil tillverkad i årets fjärde produktionslinjen vecka.
4

Kontakta företaget Club Car (se länk i avsnittet Resurser för kontaktinformation) om ditt Club Car inte har en serienummer plack, eller om du misstänker att den tillverkades före 1981. Du måste erhålla serienummer tryckt på gasmotor, elmotor eller transaxel för Club Car för att hjälpa dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114954.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.