Climate Control Problem i en Dodge Caravan

Dodge Caravan , en familj minibuss tillgänglig med fyrhjulsdrift , infördes 1983 . Även enligt Edmunds.com , är Grand Caravan en bästsäljande minivan , är det inte befriad från mekaniska problem . I synnerhet har 1995 genom 2000 modellerna hade flera AC-kompressor problem . AC Kompressor

Dodge teknisk service bulletiner indikerar att Caravan främsta klimatkontroll frågan är en felaktig AC-kompressor , som är monterad på fordonets motor . TSBs tyder på att vagnens AC kompressor kan misslyckas på grund av " sprickor " vid eller nära kompressorn .
Symtom

TSBs rapporten att " stönande och jämmer " ljud är vanliga i förhållande till en sviktande AC kompressor . Dessutom kan du uppleva en " bump känsla " när AC kompressorn ingriper . I vissa fall AC kompressor kan " låsa upp " och misslyckas helt .
Solution

Auto MD beräknar att kostnaderna för en ny AC- kompressor för en bas modell Husvagn på $ 610 för delar och arbete . Det är viktigt att ersätta en brist AC kompressor i tid eftersom om de lämnas obevakade det kan skada andra komponenter i vagnens AC -system .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105999.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.