De vanliga funktionerna i en 2000 Toyota Sienna XLE

Toyota Sienna är en ersättning för Toyotas tidigare minivan, i Previa. Den Sienna får beröm av kritiker för sina säkerhetsfunktioner och betyg. Enligt en Edmunds översyn, "Sedan introduktionen 1998 har Sienna skrivit några av de bästa poängen krocktest av någon minibuss på marknaden." Den 2000 Toyota Sienna XLE är en del av den första generationen av Siennas, säljs från 1998-2003. Standard motor och hantering Funktioner

2000 Sienna XLE har en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Den har en 3,0-liters V-6 motor med 194 hästkrafter. Den 2000 XLE har framhjulsdriven med främre fjäderben fjädring, spiralfjädrar fram och rack-and-pinion styrning. Den levereras med en främre krängningshämmare, främre skivbromsar och bak trumbromsar.
Standard komfort funktioner

2000 Sienna XLE erbjuder sittplatser för sju med fyra-vägs främre passagerarsätet och avtagbara 50-50 split-bänk tredje sätesraden. Både främre och bakre sätena har justerbara nackskydd. Den 2000 XLE levereras med en overhead-konsol för förvaring, ett tänt låsning handskfacket, främre och bakre mugghållare och dubbla lådor dörr. Ytterligare standard funktioner inkluderar manuell luftkonditionering, en CD /auto-reverse kassett stereo och radio styrspakarna hjul.
Standard säkerhetsfunktioner

2000 Sienna XLE är utrustad med front-slagskruvdragare och passagerare krockkuddar, sidokrockkuddar och fyrhjuliga låsningsfria bromsar (ABS). Dessutom har 2000 XLE sidokollision barer, främre bältessträckare och bakre barnsäkerhet dörrlås.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105898.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.