Hur Återvinn Van Plastic

Plastmaterial innehåller farliga gaser som kan skada jordens atmosfär om det inte återvinns på rätt sätt. De flesta skåpbilar och bilar har plast interiörer, inklusive säten, fack dörr och instrumentpaneler. Återanvändning av gamla plast kräver användarna att hitta och leverera material till återvinningscentraler. Du kan hitta lokala återvinningscentraler genom att kontakta din lokala regeringen. Saker du behöver
Plastpåsar
skruvmejsel
Wrench
Hammer
Skyddsglasögon
Arbetshandskar
Visa fler instruktioner
1

Skruva något säte innehavare, dörrhandtag och konsoler instrumentbrädan. Om det finns lösa delar som innehåller plast, ta bort dem med hjälp av en skruvmejsel eller skiftnyckel. Ta bort dessa delar kommer att göra det lättare att bryta ner plast för återvinning.
2

Ta bort alla elektriska komponenter. Ta bort plast omsluter elektriska ledningar eller komponenter. Om det behövs, använd en hammare för att bryta bort eventuella plast kan du inte ta bort för hand. Placera elektriska ledningar och komponenter i en separat plastpåse.
3

Sätt på dig skyddsglasögon och arbetshandskar. Med hjälp av en hammare, bryta plasten i små, fragmenterade bitar som ryms inuti en plast soppåse. Var försiktig när du bryta bitar, som plast kan flyga och splittras medan hamrande.
4

Hitta en återvinningsstation. Notera datum och öppettider. Fråga om centrum kan plocka upp den plast om det finns en stor mängd. För en lista över lokala återvinningsstation se resurser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105980.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.