Information om dragning av släpvagnar för Chrysler Town & Country

Chrysler Town & Country levereras med en valfri Bogsering Prep paket som låter minibuss att bogsera upp till 3600 kg. när de är utrustade med den största tillgängliga motorn. Den bogsering Prep Paketet innehåller en sele släpvagnskablage, bättre motorkylning och uppgraderade last-nivåreglering. Chrysler erbjuder bogsering paket på Touring och Limited modeller. Motorstorlek och Dragkapacitet

Chrysler Town & Country LX har inte Bogsering alternativet Prep Package, men dess 3,3-liters motor kan säkert dra £ 1600. Utan bogsering Prep Package, den 3,8-liters Touring-modellen kan också dra £ 1600., Men att kapaciteten ökar till 3600 kg. med draganordningen paketet. Dessa siffror är desamma för 4-liters Limited modell: £ 1600. utan bogsering paket och £ 3600. med bogsering paketet.
Load-Leveling Suspension

Motorstorlek är inte den enda faktor som dikterar ett fordons dragkapacitet. Otillräcklig fjädring gör ett fordon instabilt med den extra vikten för släpvagnen tungan trycker ner på baksidan av ramen. Mindre vikt på framhjulen påverkar styrning, acceleration och dragkraft i front-hjulsdrivna fordon såsom Town & Country. Lasten-nivåreglering i bogsering paketet fördelar vikten av fordonet och släpvagnen jämnare mellan de fyra hjulen.
Hitch Mottagare

Chrysler Town & Country levereras med en tillgänglig Mopar hitch receiver betyget på 2.000 kg. Du kan också köpa en tyngre mottagare Mopar hitch från Chrysler, klassad för £ 3600, för $ 334 (i december 2010). Alternativt kan du ha en eftermarknad hitch mottagare installeras av en oberoende mekaniker. Du måste köpa en lämplig betygsatt bollen mount och DRAGKROK separat, de flesta fordonsägare kan installera dessa komponenter lätt hemma Addera Safe Bogsering

flesta vagnar har brutto trailern. vikt tryckt på en liten plakett på släpet ram. Överskrid inte mått på din Town & Country-modellen, och kom ihåg att stå för extra vikt läggs på släpvagnen när den är laddad. Kör alltid försiktigt när dragande en släpvagn, som den extra vikten ökar bilens bromssträcka och äventyra sin hantering förmåga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105929.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.