Vad är Prius Transaxle och vad gör det gå ut?

Toyota Prius transaxel är ett system som är unikt för Prius serie bilar , och det finns många olika sätt som detta system kan misslyckas . Prius Transaxle

Prius transaxel är en uppsättning av två motorer som integrerar funktionerna i transmissionen , differentialen och någon av de andra komponenterna i axeln . Växellådan reglerar i princip de två motorerna tillsammans som en enhet , vilket gör kontrollen över bilen mycket smidigare , enligt Prius Drivers Handbook .
Vad är annorlunda

Prius transaxle är unik genom att den kontrollerar två motorer, men bara en är en förbränningsmotor som drivs med bensin . Den andra är en elektrisk motor som är avstängd av framhjulen svarvning . De allra flesta transaxelsmörjmedel system i bilar som huvudsakligen förbränner bensin eller naturgas .
Mekaniska problem
p Om antingen motorn i Prius transaxel har problem med att köra , kommer det att vända hela systemet offline . Dessutom, om överföringen inte fungerar , kommer växellådan fungerar inte . Eventuella problem med någon större system på din Toyota Prius , inklusive elektriska frågor , kommer att stänga av Transaxle .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105491.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.