Hur göra min Honda Foreman gå fortare & har mer makt

Honda Foreman serien terrängfordon omfattar över tre decennier av motor och fjädring teknik. Medan din Foreman är byggd för att klara de tuffaste hindren i de snabbaste och enklaste sätten möjligt, det kommer en tid då mer effekt önskas. Det bästa sättet att öka prestandan på din bil är genom att välja delar som gör din ATV att andas mer konsekvent. En mängd olika delar tillverkare och distributörer erbjuder avgas och luftfilter uppgraderingar för Foreman. Med lite tålamod och rätt verktyg, kan installera dessa nya delar i din terränggående fordon göras hemma. Saker du behöver
Eftermarknad luftfilter
Aftermarket avgasgrenrör och packningssats
Wrench in
platt skruvmejsel
Philips-skruvmejsel
Packning tätningsmedel skrapa
Plast

Visa fler instruktioner
Byt avgassystem
1

Skruva loss skruven som håller den negativa polen på batteriet och koppla ur kabeln fäst vid den. Lossa skruvarna som håller muttrar och skruvar av avgasgrenrör till motorblocket. Lämna avgasgrenrör på plats, med bultar och muttrar som håller den på topplocket.
2

Skruva ur skruvarna som håller avgasröret på avgasröret vid grenröret. Skruva ur skruvarna ur den hängande hårdvara som håller avgasröret från den bakre delen av cykeln.
3

Skjut avgasröret ut från grenröret och lägg den åt sidan. Du kommer att avyttra denna del så småningom, men konventionella metoder för att kasta bort skräp är inte acceptabelt. Kontakta din återförsäljare om du behöver hjälp.
4

Finish lossa skruvarna som håller avgasgrenrör till motorn. Skjut den gamla fördelaren ur motorn och ställ den åt sidan. Ta bort den gamla grenrörspackning från topplocket och ställ den åt sidan liksom. Båda dessa delar måste tas om hand på rätt sätt.
5

Skrapa någon elementär uppbyggnad på topplocket där den gamla grenröret och packningen vilade. Skjut in den nya packningen grenrör på plats. Ovansidan ska tydligt märkas på ersättare packningen. Den nya avgasgrenrör över nyinstallerad grenrörspackning
6

position. Hand-skruva varje muttrar och bultar tills det är tillräckligt säkert.
7

Skjut det nya avgasröret till utloppet av nya grenröret. Fäst det nya röret genom att installera nya bultar i hängande maskinvaran och installera de bultar som ansluter den till grenröret.
8

Vridmoment bultarna på avgasgrenröret till 11 ft-lbs för fabriken anges- inställningar. Anslut den negativa terminalen till motorns batteri.
Byt luftfilter
9

Ta säte för Honda Foreman att komma åt luftfiltret nedan. Byte av luftfilter med en eftermarknad, wire-mesh-filter kan öka flödet av luft genom hela motorn. Dessa filter är också återanvändas, så det finns ingen anledning att byta filtret någonsin igen.
10

Skruva ur skruvarna som håller luftfiltret rutan tillsammans. Ta upp detta filter rutan för att komma åt det gamla luftfiltret. Dra ut det gamla filtret ur sin position långsamt, noga med att inte släppa någon av elementär skräp på motorn.
11

Rengör området runt luftfiltret ordentligt. Det är bäst att regelbundet rengöra detta område, eftersom det kan allvarligt påverka prestandan i terränggående fordon såsom Foreman.
12

Installera det nya luftfiltret på plats, precis som den gamla togs bort. Även om de är eftermarknaden delar, dessa wire-mesh filter glida på plats mycket lätt.
13

Stäng luftfilterboxens och skruva i skruvarna för att fästa filtret. Byt sätet när du är klar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131655.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.