Felsökning av Styrsystem i en Mitsubishi Galant

Mitsubishi Galant har utvecklats från en kompakt till en medelstor sedanmodell sedan 1969 års modell rullade av linan. Nio generationer skikt Galant försäljning har toppat 5 miljoner. Felsökning styrsystemet på Galant modeller efter 2004 bör vara ganska lätt om du håller några grundläggande tips i åtanke. Saker du behöver
ATF M-III eller motsvarande
Visa fler instruktioner
1

service ditt styrsystem, inklusive kulleder och styrning tätningar koppling var 30.000 miles . Fånga problem innan de inträffar kan spara på hundratals dollar i styrningen reparationer på vägen.
2

Ändra din vätska servostyrning var 30.000 miles och se till att behållaren är full mellan förändringar. Använd ATF M-III eller motsvarande (Dexron II brukar rekommenderas).
3

Håll din front-end linje och dina däck i gott skick. Rotera och balansera dina däck regelbundet och hålla trycket uniform. Byt ut slitna däck i par.
4

rätt fälg vibrationer och shimmying genom att kontrollera kopplingen när du utesluta de mer grundläggande orsakerna. Du bör också kontrollera att hjulen inte är skadade eller lösa hjulmuttrar och titta på fjädringssystem för tecken på slitage.
5

Spåra ljud genom att leta efter friktion i rattstången och kontroll bältet servostyrning att se till att den är i gott skick. Kontrollera däcken för att se till att det inte finns någon interferens. Om problemet kvarstår, bör du kontrollera styrväxeln att se till att den smörjs. På styrväxeln och styrväxel
6

Titta om ratten inte blir korrekt. Du bör också se till att servopumpen ansöker tillräckligt tryck på hydrauliken.
7

Dubbelkolla kopplingen om bilen vandrar eller drar snett. Du bör också kontrollera bromsar, fjädrar och hjullager.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124304.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.