Hur gör jag Gap Bosch tändstift?

Tändstift är de alla viktiga komponenter i en motors tändsystem som levererar gnista till motorn. Den pluggar tråd i huvudet. De delarna av kontakterna skjuter in i förbränningsområdet ovanför cylindrarna. När gnistan från pluggen kombineras med luft och bränsle, är resultatet en explosion (förbränningsmotor) som tvingar ner cylindern. Bosch är en av de mest respekterade tillverkarna av tändstift. Ett tändstift är gapet kan påverka hur bra en bil körs. Saker du behöver
Wrench
Bosch tändstift
Plug bladmått
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vad den rekommenderade tändstift gapet är för din fordonet. Du kan använda en verkstadshandbok som kommer att ge dig de fabriken specifikationer. Du kanske också kunna få specs från leverantören som du anskaffas tändstiften från.
2

Ta bort tändstiften ur motorn med en tändstiftsnyckel. Om du installerar nya tändstift, ta bort dem från rutorna och lägg ut dem på en trasa eller arbetsplats. Addera 3

Skjut tändstift bladmått mellan mittelektrod av plugg och marken elektroden tills avståndet mellan de två stämmer med gapet du ställer in pluggarna på. Verktyget ska passa ordentligt mellan tändstiftet elektroder i rätt lucka som anges av siffrorna på verktyget.
4

Tryck änden av tändstiftet lätt om du behöver minska gapet. Detta kommer att böja elektroden ner lite. Du behöver inte trycka hårt, bara tillräckligt för att böja metall aning. Tryck på kontakten på något hårt som betong. Skjut gapping verktyget igen tills rätt gapet uppnås.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127057.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.