Hur får Inuti ett låst bil

Ingenting är mer irriterande än att få utelåst från din bil och stod och stirrade på tangenterna dinglande från tändningen. Det är särskilt illa om du har också lämnat motorn igång. Men det finns sätt att komma innanför de låsta bilar så att du kan hämta dina nycklar-och din värdighet-utan att tillgripa bilfirma eller en låssmed. Saker du behöver
Wire klädhängare
Jimmy
Visa fler instruktioner
1

Räkna dina välsignelser om du har en gammal bil med gamla upp och ner knapparna på det-åtminstone för tillfället. Det är som att ha en "komma i bilen" försäkring. Räta ut en galge tråd päls. Curl änden till en liten krok och försiktigt dra den mellan sidan eller vent fönstret och gummilisten. Försiktigt använda kroken för att ta tag i knappen och dyka upp.
2

Gå till en närliggande bensinstation eller en parkeringsanläggning kontor, om du har turen att vara parkerad nära en. Många av dem har en jimmy till hands. Denna fiffiga lilla verktyget öppnar dörrar. Den glider mellan dörren och fönstret och arbetar på den inre låssystemet i dörren, öppnar den med lätthet. Det skadar inte din dörr, heller. Visa din uppskattning-detta kan spara hundratals kronor i låssmed räkningar.
3

Ring din vägassistans leverantör. Många människor inser inte att samma folk som kommer till din undsättning när bilen dör på vägen också kan komma till din undsättning i din uppfart. Planen har ofta en tjänst politik för att öppna låsta bilar. Kontrollera din politik för att ta reda på.
4

Försök bryta det lilla vent fönstret om du måste bryta sig in i bilen. Det är mycket billigare att byta. Om du har tur, kommer bara spärren på fönstret sönder och glaset förblir intakt.
5

Kontrollera din nyare bil för att se om dina nycklar har kodats. Vissa koder kan graveras rätt på nyckeln, andra är dolda inuti en plast bit på nyckeln. Du kan ringa någon återförsäljare som säljer din bilmärke och ta reda på om dina nycklar är kodade, om du inte kan se det själv. Ha en nyckel gjord utan en låssmed laddning genom att ringa koden till låssmed. Även om han behöver komma ut för att ge dig en nyckel, det är mycket billigare än att ha honom göra ett vax modell och sedan hantverk en ny nyckel.
6

Få mer information om att förstå din bil och hur man ta hand om några av de enklare saker själv och spara en bunt, gå till familjens bil nättidning. Webbadressen är listade nedan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124366.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.