Så att välja rätt Motor Starter

Om startmotorn i bilen misslyckas, vet du det på ett mycket specifikt sätt - bilen startar inte oavsett hur hårt du försöker vrida om nyckeln i tändningslåset. Om du ska kunna ersätta din förrätt, antingen för hand eller anställa någon att göra det, måste du se till att du köper rätt reservdel. Du kan ta reda på vilken typ av motor starter du kommer att behöva i ett par olika sätt. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
1

bort din befintliga startmotor från bilen och ta den med dig till affären för att hitta en ersättare. Detta kräver att du öppnar huven på din bil och bör endast utföras när bilen är avstängd. Du behöver en skiftnyckel för att lossa fästena och skruvarna som håller startapparaten tillsammans. När bortkopplad från bilen, ta den med dig till en auto-delar butik och köpa exakt den typen av starter du håller.
2

titt inuti den ursprungliga bruksanvisningen som medföljde bilen för en lista över delar, inklusive modellnummer. Denna information bör vara nära baksidan av servicemanualen. Om du inte kan hitta din egen kopia av servicemanualen, kontakta en lokal Biltema och ge dem märke och modell av din bil. De kommer att kunna leta upp den exakta artikelnummer i motorstartaren du behöver.
3

Få din bil till en mekaniker, antingen genom att ha det bogseras eller genom bogsering det själv med en annan fordonet. Om du inte har möjlighet att installera en ny starter själv, du kommer att behöva för att så småningom få den till en mekaniker ändå. Mekanikern kommer att kunna undersöka bilen och hitta den exakta motorstartaren du behöver. De kan sedan beställa delen och gå till jobbet om du installerar det för dig för sina normala delar plus arbetskostnaden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131413.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.