Sway Bar Installation Link Kit

Den krängningshämmare på bilens fjädring är en enkel enhet som är ansvarig för att minska mängden av lutar eller krängning, att fordonet upplevde det kört runt ett hörn. Stången är bultad till suspensionen på vardera sidan av bilen och till chassit. Vid ändarna, baren har ändlänkar bultade till den. Slutet länkar i sin tur är skruvade till suspension. Krängningshämmare länkar finns som ersättare individuellt såväl som i byggsatser. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Lug skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna för hjulen. Lyft slutet av bilen där du ska byta ut krängningshämmaren länken och sänk ner den på ett par pallbockar. Med andra ord, om du byter ut de främre länkarna krängningshämmare, lyft framsidan av fordonet. Ta bort muttrarna och hjulen.
2

Lokalisera krängningshämmare och slutet länken. Den krängningsstång blir den tunna, rörformiga längd av metall som går från en sida av bilen till den andra. Slutet länken är en kort (9:55 inches) stång som går från krängningshämmaren till suspensionen.
3

Ta bort muttern som håller änden länk till krängningshämmaren med en sockel och en spärrfunktion. Dra ut änden länk från baren. Ta bort muttern eller bulten som håller den motsatta änden av länken till suspensionen. Ta ändlänken från suspensionen.
4

Installera den nya änden länken på fjädring. Installera den motsatta änden på krängningshämmaren. Dra åt hårdvaran i vardera änden med en hylsa och en spärrnyckel.
5

Installera den nya änden länken på andra sidan av bilen. Sätt tillbaka hjulen och muttrarna. Sänk bilen till marken. Dra åt hjulmuttrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131509.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.