Så lägger du ett jack stå under en Porsche

Ibland måste du ställa din Porsche på en pallbock. Du måste placera en domkraft på en angiven plats på ramen under en Porsche. Till exempel, har Porsche Boxter utsetts fyra domkraftspunkterna. Problemet är att om du placerar domkraften under utsedda lyft läge för ett hjul som du inte längre har en plats att sätta stödbenet stödja fordonet. Lyckligtvis kan du placera hydraulisk domkraft på en alternativ plats på ramen. Detta gör att du kan placera pallbock under utsedda lyft plats. Saker du behöver
hydraulisk domkraft
Jack står
Gummi puck
Visa fler instruktioner
1

Placera en rund bit gummi som en hockeypuck på huvudet av hydraulisk domkraft. Detta kommer att fungera som en buffert mellan domkraften och bilen ram.
2

Placera hydraulisk domkraft precis framför den utsedda lyft plats för bakhjulet. Lyft bilen till önskad höjd. De lyft fläckar är runda fördjupningar på bilen ram.
3

Placera stödbenet under lyftning plats i bilen. Sänk bilen på stödbenet.
4

Sätt hydraulisk domkraft bara på baksidan av fabriken utsedda lyfta plats av framhjulet. Hissa upp bilen till önskad höjd. Sätt stödbenet under lyftpunkten för framhjulet. Sänk Porsche på stödbenet.
5

Upprepa denna process för de andra hjulen. Se till att kontakterna är i rätt läge innan du sänker bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131508.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.