Hur gör jag avväpna en Mountaineer Alarm ?

Om din Mercury Mountaineer larmsystemet har aktiverats , kan du desarmera den och sätta den tillbaka till grundinställningen . Detta kommer att stänga av signalhorn och ljus som går ut för att skrämma bort tjuvar och alert åskådare av ett stöldförsök . När Mountaineer återställs , kommer larmet fortfarande vara beväpnade men inte aktiverats . På så sätt kan du fortsätta att använda bilen som du normalt skulle samtidigt veta att larmet är klar ska någon försöka tvinga sig in i bilen . Saker du behöver
sändare
Bilnyckel
Visa fler instruktioner
1

Tryck på " Panik " -knappen på fjärrkontrollen endast om larmet redan är aktiverat och hornen är pipa . Detta kommer att stänga av horn och ljus och tyst bilen medan du fortsätter att återställa larmet .
2

Tryck på " unlock " -knappen på fjärrkontrollen för att öppna Mountaineer dörrar .
Sida 3

Ange bilen och satte nyckeln i tändningslåset cylindern . Vända bilen på och av . Detta kommer att avaktivera larmet och lägga den i ett frånkopplat läge så länge nyckeln är i tändningslåset .
4

Ta ut nyckeln ur tändningslåset . Stäng dörren och låsa dörrarna för att larma systemet igen . Hornet och lamporna kommer inte att gå av eftersom larmet inte är i aktivt läge , men larmet ska återställas tillbaka till sin bas armed mode .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129426.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.