1986 Mercedes 300E startar inte

Det är en sällsynt bil som startar varje gång och Mercedes är inget undantag. Mercedes är lyxiga, vackra och allmänt tillförlitliga, dock är sannolikheten för att bilen inte startar en dag hög. Genom att kontrollera några grundläggande Mercedes delar, kan du identifiera oftast problemet och få din bil igång igen. Saker du behöver
Startkablar
Tändstift
Visa fler instruktioner
1

kontrollera batteriet. Om din Mercedes inte startar, är den första punkten att kontrollera motorn. Oftast är orsaken till att bilen inte startar ett urladdat batteri. Detta kan lätt fastställas genom att bära ett par startkablar. De flesta människor är glada att hjälpa till om de ser någon i nöd. Om du har en uppsättning startkablar redo detta gör processen att få din bil började igen lätt och snabbt.
2

Kontrollera motorns oljenivå. Skjuta byta olja kan orsaka permanent skada på din Mercedes motor. Genom att upprätthålla och byta motorolja, ska du se till att detta är inte att bli ett problem för din bil.
3

Kontrollera startapparaten enheten. Om du försöker starta bilen och hör ett högt ljud metall skrapning, då kan du anta din starter enheten är ute. Om så är fallet, har bilen bogseras till en mekaniker. Denna typ av problem lätt kan fastställas, men det måste göras av en fackman.
4

Kontrollera fördelarlocket. Ofta på regniga dagar, kan fördelarlocket få dämpa och orsaka att fordonet inte starta. Om detta är fallet, kommer en del mekaniker lösningsmedel torka ut och lösa problemet. Vrider du bara huven upp och ned och häll spraya i locket och låt den torka. När det är torrt, byt ut locket och bilen startar.
5

Kontrollera tändstiftet. Om motorn stängs över när du vrider nyckeln i tändningslåset men Mercedes motorn faktiskt inte eld, så mest troligt att tändstiftet är svag. Det enklaste sättet att åtgärda problemet är att byta ut den gamla tändstiftet med en ny. Det är en bra idé att hålla två extra tändstift med bygeln kabel set.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129377.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.