Instruktioner för att ändra generatorremmen på en MF20C

Den MF20C är en av ett antal traktorer som tillverkas av Massey Ferguson, en del av AGCO Corporation. Ändra generatorremmen på din MF20C är en del av regelbunden service och måste göras innan bandet blir för slitna. Lyckligtvis, ändra generatorremmen är inte alltför svårt eftersom du inte behöver ta bort generatorn, du bara lossa tre skruvar och bandet kan tas bort. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de tre skruvarna som håller din MF20C s generator på plats. Två bultar är på den nedre sidan vid den främre och bakre delen av generatorn. Dessa klämma generatorn till motorn. Den tredje bulten är beklär i växelströmsgeneratorn, upptill nära remskivan och ansluter generatorn till en justerbar hållare.
2

Lossa främre och bakre bultar som förbinder MF20C generatorn till motorn med hjälp av en skiftnyckel. Ta inte bort skruvarna. Lossa bulten på den justerbara konsolen på översta framsidan av generatorn med hjälp av en skiftnyckel. Du kan nu flytta generatorn.
3

Skjut MF20C generatorn så den rör sig mot motorn. Detta frigör trycket på generatorn bältet så att du kan ändra det.
4

Lyft bort generatorremmen från generatorns remskiva, ta sedan bort remmen från andra brythjulen. Sätt en ny generator rem över brythjulen så det är löst i läge.
5

Använd ena handen och dra MF20C generatorn bort från motorn. Generatorremmen stramar när du gör detta. Håll dra generatorn bort från motorn så att remmen förblir spänd, sedan använda andra handen för att dra åt bulten på den justerbara konsolen med skiftnyckel.
6

Kontrollera att generatorn bältet är fortfarande spänd. Dra de främre och bakre bultar som ansluter generatorn till motorn med hjälp av en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131510.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.